Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Вече се продават резервациите за...

Хората правят резервации на безплатни сайтове, след...

Преслава си направи липосукция

отпечатай новината

13.07.2012 12:45 | Видян 3418 пъти | Гласували 1

Преслава си направи липосукция

Фолк дивата Преслава най-после постигна мечтата си да бъде слаба като западен модел. Преди няколко дни певицата се е подложила на липосукция в частна пловдивска клиника, където опитни хирурзи са изсмукали до последна капка мазнините, натрупани в областта на коремчето й.

След интервенцията Преслава не може да се нарадва на новата си фигура и факта, че от бюста надолу изглежда плоска като дъска. Хубавицата няма търпение да демонстрира изваяната си талия и планира да си направи специална фотосесия по този повод.

Близки до звездата издават, че тя е взела категоричното решение да легне под ножа, след като преди няколко седмици ловки папараци я заснеха да събира тен край басейн. Преси лъсна само по бански, а автентичните снимки без фотошоп издадоха, че певицата трябва да се потруди доста, за да се сдобие с мечтаната крехка фигура.

Досега изпълнителката на "Лудата дойде" се опитваше да отслабне с какво ли не - жестоки диети, пълен глад, хапчета, медицински процедури и непосилни фитнес тренировки. Въпреки всичко резултати нямаше, което накарало Преслава да се подложи на липосукция, преодолявайки неистовия страх, който имала от тези методи.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !