Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

5000 лева и получаваш Черната Златка

отпечатай новината

16.07.2012 13:30 | Видян 5585 пъти | Гласували 1

5000 лева и получаваш Черната Златка

Скандалната Мис "Плеймейт" Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка, поема поръчки през чуждестранни секс страници в интернет, установи разследване на "Всеки ден". За първи път лъсна категорично доказателство, че миската, която беше част от каталога на Хамстера, е на повикване.

В американска уеб страница със съдържание 18+ е публикувана гореща фотосесия на Димитрова. На
една от снимките бившето гадже на Багата е уточнила как всеки, който иска да я използва за хард модел, може да се свърже с нея. Написан е мобилният й телефонен номер - 0878 22 80 54 и е оставен личният й и-мейл адрес zdd@abv.bg . Справка на вестника показа, че сайтът е регистриран във Флорида на 29 август 2009 г. и адресът е платен до същата дата на 2013 г.

Според спецполицаи, с които "Всеки ден" разговаря, формата за контакт с плеймейтката умишлено е представена за модни ангажименти, а всъщност най-вероятно има съвсем различна цел и ангажиментите не са само позиране. Интернет специалисти коментираха пред репортер на вестника, че свободното публикуване на телефонен номер в интернет е недопустимо за наистина професионален модел, който поема поръчки само за снимки. Нормалната практика е, ако някой фотограф иска да се свърже с момиче, да се обърне към администраторите на страницата, където има нейни снимки, а те пък да получат изрично съгласие от фотомодела координатите й да бъдат представени на друг. В този случай не само че не е така, а Златка е пуснала свободно истинския си мобилен номер и мейл адрес.

По този начин реално всеки мераклия и паралия може без проблем да й отправи всякаква оферта.

Освен всичко друго в американската страница тя си е пуснала и снимки тип "домашно порно". Те са правени през 2009 г. Това е годината, в която Златка спечели титлата Мис Плеймейт. На фотосите Злати се чепи на плажа и в евтина хотелска стая. Има и изображения, на които е чисто гола.

Преди месец в. "Уикенд" разкри, че плеймейтката е била една от най-оборотните моделки на скандалната модна агенция на Антон Петров - Хамстера - „Май Ейнджъси". Димитрова беше на първо място в каталога „Жени" на структурата на официалната им страница. Самата тя оправда появата си по следния начин: „Бях известно време само и единствено рекламно лице на "Май Ейнджъси". Не познавам никой от там, не съм ВИП проститутка".

Ченгета обаче твърдят, че това е далеч от истината. Златка е предлагана на баровци лично от шефа на "Май Ейнджъси" Мирослав Йончев и главния мениджър на фирмата Николай Пиронков за сума от 5000 лв. на нощ. Наши източници твърдят, че са я поръчвали босове на големи компании, адвокати, медийни босове и дори министри.

При спецакция на ГДБОП на 26 юни тази година бяха арестувани Антон Петров - Хамстера, шофьорът му Цветко Цветков и Мистър България 2003 и собственик на „Май Ейджънси" Мирослав Йончев. Една от топ служителките на агенцията - моделът Ралица Тодорова, разказа напоително пред ченгетата и прокурор как тримата опандизени са изградили престъпна група, занимаваща се с проституция. Йончев, Хамстера и Цветков предлагали на платежоспособни клиенти известни манекенки и модели. Поръчките се правили през специален мейл „Салата Цезар" в българката поща abv.bg. Там са били качени снимки на над 20 момичета, като сред тях има няколко миски и една фолк певица.

„Всеки ден" пръв разкри и името на певачката - Марая от „Диапазон Рекърдс". Впоследствие в интервю за вестника Мария, както е истинското й име, отрече да е била в каталога, но повече се възмути на твърдението, че прави секс за едва 500 лв. на час. Според нея тази сума била обидна.

За кратко ченгетата арестуваха и Николай Пиронков. Той обаче се е съгласил да изпее всичко, което знае, и това му донесло статут на свидетел. След ареста на групата на Хамстера вицепремиерът и министър на МВР Цветан Цветанов разкри и как е действала октоподската схема. Бандите са инвестирали в момичетата, като са им уреждали корици на списания, фотосесии и призови места в конкурси. Това се е правило с цел да станат известни, за да им се вдигне цената.

През изминалата седмица стана ясно, че Златка Димитрова има секс фотосесии в редица чуждестранни порно сайтове. Нашето момиче позира, без да скрива нито една анатомична особеност на тялото си. Една от страниците е белгийска.

Апропо, по време на разследването срещу групата на Йончев и Хамстера стана ясно, че те са изнасяли момичета за Белгия. Там им била уредена твърда и добре платена работа като проститутки. Сутеньорите искали миските да им се отчитат с по 1800 евро на месец, ако работят в чужбина. Всичко над тази сума оставало за девойките. В Белгия нашите момичета се предлагали на витрина в бардак. Другата форма на поръчки била през сайтове за възрастни. При втория начин клиентът трябвало предварително за седмица напред да си запази час.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !