Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Най-секси БГ звезди-жени!

отпечатай новината

17.07.2012 10:45 | Видян 14576 пъти | Гласували 2

Най-секси БГ звезди-жени!

10. Луиза Григорова, 9 гласа – мацката от Стъклен дом има моделски вид и явно читателите на slava.bg не са оценили достатъчно високо нейния сексапил.

8х2. Две момичета от агенцията на Мистър България Мирослав Йончев влязоха в челната десетка на подреждането. Това са Светлана Василева - Гонзовица, която се изцепи, че известните момичета вземали оп бон за секс, и Златка Димитрова – Черната, която отрече да е била на повикване. Имат по 10 гласа.

7. Радина Кърджилова, 42 гласа – след като нейни голи снимки от купон обиколиха жълтите медии, Ради стана 100% секссимвол. Вземат я за рекламно лице на големи кампании, а след куп флиртове с колеги като Бойко Кръстанов, Юлиян Вергов и др., започна сериозна връзка с Деян Донков, регистрирана първо от Супер 19’ в бар Джинджър.

6.Мария Игнатова, 57 гласа – жаждата за Мария явно не престава и месеци, след като русата звезда падна от екран поради мегаскандал между продуцента й Маги Халваджиян и бТВ.

5. Преслава, 81 гласа, която беше в челната тройка на класацията почти до финала, в последния момент остана пета. Причината е активизирането на феновете на Алисия и Николета, които се опитваха да се надцакат.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !