Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Киркоров с 18 апартамента на нашето море

отпечатай новината

17.07.2012 15:00 | Видян 5363 пъти

Киркоров с 18 апартамента на нашето море

Арменският народ е пословичен със своята хитрост. Понякога обаче се случва и неговите представители да бъдат подведени. Точно това сполетя се случи с известния не само в Русия певец Филип Киркоров. Носителят на няколко Световни музикални награди от Монако изгуби 2 от общо 18 апартамента на българското море, които притежава според пресата, и то такива в супер ВИП комплекс, построен не от кого да е, а от родния олигарх Георги Гергов на територията на бившите почивни станции на ЦК на БКП. Там съсед на Киркоров е българският му другар Слави Трифонов.

Преди месец Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт срещу Пламен Маджуров и Даниел Ванов за извършено посегателство върху изключително скъпо имущество на Филип Киркоров. Става въпрос за два апартамента в комплекс "Порт Палас", в курорта "Слънчев ден" край Варна. Обвинението е по два члена на Наказателния кодекс, единият от които е за документна измама в особено големи размери, представляваща особено тежък случай. Филип Киркоров бе основният инвеститор в строителството на супер луксозния хотел в курорта на Северното ни Черноморие. Преди 2 г. обаче се разигра истински скандал - оказало се, че два огромни  апартамента, с площ 519 кв. м, са били откраднати от бивши партньори на звездата. 

Измамата била разкрита от чичо му

Старият Гирагос Криконян е фактически собственик на фирмата "Филип Киркоров инвестмънт". Оказало се, апартаментите са продадени, а според информация на бюрото по труда възрастният арменец, вече не управлявал и компанията.

Криконян съобщи за измамата в полицията. Последва задържането на Пламен Маджуров, който преди три години управлявал за кратко компанията "Филип Киркоров инвестмънт". Имал документ - пълномощно, за назначаването за управител на Даниел Иванов. Като управител вече Иванов продава на Маджуров апартаментите, изповядват сделката и пред нотариус през май 2010 г. Манджуров бе осъден да върне апартаментите на родената във Варна руска звезда.
На Киркоров не му върви с българските имоти. Миналата година по всички руски канали той направи удивителна антиреклама на България по този повод и то съвсем заслужено. Най-тиражният руски вестник Комсомолская правда пише: “Небивал скандал се разгоря около елитния жилищен комплекс „Емералд” в България, който бе построен на брега на Черно море в Бургас (б.р. всъщност е между Ахелой и Равда).

Самият комплекс е забележителен с това, че в него имат апартаменти много звезди на руския шоубизнес. Сега те тръгнаха на война със строителната и управляващата компания!
- Купих апартаменти на първа линия с гледка към морето! А сега пред моя нос строят! А до нас направиха свинеферма! Моят 79-годишен баща влезе за душ, а не работи! – казва Киркоров.
- Когато нашите квартири пустеят,

Заселват, без да питат, непознати

Това разказва синът на Надежда Бабкина (б.р. първата дама на руската народна песен и също суперзвезда) Даниил Заседателев - Даже не си прибрали гадостите от хладилника. Идваме си в апартамента, гледаме – мърсотия до шия! Знам, че наред с нашата, са давали и квартирите на Киркоров, Лолита и други знаменити съкооператори.

Разярените звезди заплашват да се обърнат към съда и да призоват към отговорност компанията, владееща „Емералд”.
Пионерът, който почна модата на придобиване на елитни квартири в българския Емералд беше навремето Филип Киркоров. През 2007 г., след Филип, който купи в комплекса разкошни апартаменти, там се вързаха Лолита, Борис Моисеев, Надежда Бабкина, Аркадий Укупник... Звездите бяха привлечени от евтинията и превъзходните характеристики на комплекса. „Емералд” по онова време се считаше за един от най-добрите апарт-хотели на българското крайбрежие.
Басейни на много нива, красив плаж, спа-салони, огромна територия... райско място!

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !