бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Катя Роуз придружава Лорд Минчев на бала на топ моделите

отпечатай новината

20.07.2012 14:45 | Видян 4689 пъти

Катя Роуз придружава Лорд Минчев на бала на топ моделите

Вече стана ясно, че мисис България 2011 Катя Роуз ще придружи лорд Евгени Минчев на 19-я му Бал на топ моделите. Бизнесдамата е сред най-уважаваните и благотворителни сред заетите жени в България.

През април тя бе удостоена с титлата Бизнесдама на последните 10 години. На  лятното издание на бала  другата събота, ще се появят респектиращи модни имена и лица от бизнеса и шоуто. Балът ще се проведе в пиано бар Синатра , находящ се в казино Crystal crown  в Слънчев бряг. Дрес кодът е жълто .

По време на бала ще бъдат наградени и няколко български звезди за своя външен вид. За Fashion idol 2012 са номинирани Китаеца, Орлин Павлов, Ивана Скендерова и Николета Лозанова- Божинова. Д-р Николай Георгиев пък ще получи званието Рицар на естетиката, което вече е получавал неговия колега д-р Ильо Стоянов.

Лорд Минчев и Китаеца отново са топ новина и се появяват заедно на отбрани светски и бизнес партита. Само месец след летния бал на топ моделите, в хотел Royal castle  -Eлените , ще се проведе и 6-то издание на конкурса Мис Лято , за което от Лондон пристигат кралският протокол Лиз Бруър и иконата на пластичната хирургия Синди Джаксън. Председател на журито е бизнесдамата Десислава Райчинова Walmark а дрес кода е зелен- Даколен. И двете събития са само с покани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !