Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рут ще гостува на Стефан Вълдобрев

отпечатай новината

24.07.2012 11:45 | Видян 1673 пъти

Рут ще гостува на Стефан Вълдобрев

Рут Колева ще се включи като гост в шоуто на Стефан Вълдобрев тази сряда в Порк Пай. Двамата популярни изпълнители имат обща песен към саунтрака на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".

Събитието - на 25-ти юли в Борисовата - е едва втори ексклузивен клубен концерт за формацията на Стефан след повече от десетгодишна пауза. Заедно с него на сцената ще бъдат инструменталисти като Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи. Партньори в организацията са клубовете Порк Пай и Строежа, с любезното съдействие Bushmills - уискито с най-стария лиценз в света, и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

Групата е подготвила сет с над два часа продължителност. Сред списъка от песни публиката ще има възможността да види и чуе на живо любими хитови песни - "Едно", "Към", "Рай", "Фойерверк", "Тя", "Пропаганда", "Не", "Вълк", "Да", "Аз ли съм или не съм" и много други. Стефан Вълдобрев ще добави като бонус акустична част, в която ще представи свои музикални композиции, писани за филмови и театрални продукции.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 5 лв. на предварителна продажба и 6 лв. на самата дата и място. Каси - Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, както и на място в Pork Pie. Вратите на клуба отварят в 19:30, а концертната част ще стартира в 21:00 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !