Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вдовицата на героя от Синеморец: Не си струваше да се жертва за такива хора!

отпечатай новината

25.07.2012 12:45 | Видян 1421 пъти

Вдовицата на героя от Синеморец: Не си струваше да се жертва за такива хора!

Ани Тодорова, която е съпруга на загиналия Христо Тодоров, който се хвърли да спасява деца в Синеморец, сподели, че родителите на децата изчезнали след инцидента. Не изчакали да видят какво ще стане със двамата мъже, хвърлили се да вадят децата им.

”Семейство с две деца беше във водата и в един момент жената започна да пищи, че децата се давят. Викаше: “Помощ, помощ!” Мъжът ми беше с детето във водата. Каза ми да го извадя и се хвърли. Метна се във вълните да ги спасява. И още един човек, другият загинал, същото направи, разказва Ани пред bTV. - Родителите на двете деца изчезнаха. Нито изчакаха да разберат ще ги намерят ли, няма ли да ги намерят. Само искам да им кажа, че не им прави чест. Наричат съпругът ми герой, но за такива хора не си струва. Наистина не си струва да направиш такова нещо. Той остави едно малко дете. Той просто... нямам думи. Просто...”

Оказва се, че малко преди да скочи във водата Христо Стефанов, другият загинал мъж, споделил със съпругата, че този ден няма да влиза във водата, защото е Илинден. След като чул виковете на децата, скочил, допълни още БЛИЦ.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !