Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Голямата любов на Ивана излиза от затвора

отпечатай новината

26.07.2012 10:00 | Видян 5361 пъти

Голямата любов на Ивана излиза от затвора

През август от Пловдивския затвор ще излезе голямата любов на фолкзвездата Ивана – Стоян Стоев, бившият барабанист на оркестър "Канарите", научи ексклузивно "ШОУ".

През по-голяма част от престоя на музиканта зад решетките Канара е обитавал луксозна самостоятелна килия. В нея има отделна баня и тоалетна с подменени фаянсови плочки.

Преди няколко години били боядисали стените й. За известно време Стоев дори се уредил като санитар в лечебницата, но спокойствието му там не продължило дълго - дошли други ВИП затворници и го изместили от скатаната служба. По-късно той отново започнал работа, но по-обща и не толкова сгодна, каквато била предишната.

Въпреки това бившият барабанист на „Канарите“ често получавал награди в затвора – почти всеки месец имал възможност за 24 часа да се среща с близките си в т.нар. къщичка за свиждане, която била оборудвана по европейски стандарт с кухня, спалня, хол и телевизор. Злите езици твърдят, че на това място

той неведнъж се е усамотявал и с голямата си любов – Ивана

която в един период често го посещавала. Стоян и Ивана се познават още от средата на 90-те години, разкриват запознати. по онова време изпълнителката все още била само квартална певица в Бургас и региона, а пък той - член на популярната в цяла България формация „Канарите“.

Двамата се залюбват на морето и изкарват незабравимо лято през 1997 г. Връзката им е много страстна, но изтрайва само месец и половина, тъй като и тя, и той са семейни. Разделят се с уговорката никога повече да не се съберат.

След години Ивана подписва с „Пайнер“ и става мегазвезда. „Канарите“ също са с продуцент димитровградската фирма и това е причината двамата екслюбовници да се засекат в коридорите там и да установят, че

пламъкът между тях всъщност никога не е угасвал

Ивана и Стоян се срещали предимно в Пловдив, където Стоев живее със семейството си. Първоначално двамата наемат “любовно гнезденце” под наем, а по-късно певицата си купува собствен, за да е по-близо до Канара.

Той обаче отказва категорично да напусне семейството си и официално да се афишира с нея. А това е сериозен удар по самочувствието на изпълнителката на “Сто патрона ще ти вкарам”.

Последен за аферата между двамата влюбени научава бащата на Стоян – Наско Стоев, който бил в потрес дълго време след това.

Ваня, приемах те като дъщеря, не мога да допусна да ми станеш снаха“

признал й той в личен разговор. Стоян и Ивана се разделят през 2006 г., тъй като пайнерката осъзнава, че любимият й мъж няма да стане никога само неин. Близки на Малкия Канар разказват драмата на изпълнителката, когато разбрала, че е заменена от друга жена в сърцето му.

Името на новата в живота му е Антоанела. По-късно тя присъства на всяко съдебно заседание, за да го подкрепя морално.

Според запознати по това време фолкзвездата разбира и истината за „бизнеса“ на приятеля си, който дотогава смята и за търговец на автомобили.

Полицаите започват да се съмняват дали търговията на Канара е легална заради луксозния начин на живот, който води.

Предполагат, че е важна брънка в наркоканал. Стоян започва да се придвижва с внушително количество охрана, сменя автомобилите като носни кърпички, а последното му возило е брониран джип. Показният му живот не остава скрит за униформените и срещу него тръгва

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !