Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тодор Колев 30 години с едни обувки

отпечатай новината

26.07.2012 16:15 | Видян 2221 пъти

Тодор Колев 30 години с едни обувки

Големият актьор Тодор Колев ходи с едни и същи обувки, модел на Кларкс, повече от 30 години, призна самият той. Адама, както го наричат в гилдията, не го прави от суеверие, а защото е изключително претенциозен към облеклото. Естетическият вкус вкус му бил внушен от баща му, който бил много известен шивач в родния им град Шумен.

По същия модел Колев избирал своите шапки. Те са с един и същи фасон, точно такива, каквито е носил навремето бившият канцлер на Германия Хелмут Шмит. Звездата от „Двойникът“ харесал първата капа още в началото на 80-те години в магазин в Германия и оттогава не е изневерил на фешън пристрастието си.

„Като се скъса старата, си купувам нова, но вече 30 години не съм изменял на модела“, казва актьорът, който е известен като един от най-стилно облечените, още когато е бил студент във ВИТИЗ.

Той шашнал съучениците си на абитуриентския бал. Баща му пътувал до Букурещ, за да купи най-хубавия тогава плат – габардин ластикотин, от който му ушили костюма.

„Малко хора знаят, че Адама е бил манекен още в 10-и клас, когато е участвал в ревю с модели на баща му“, разказват от гилдията.

източник: "Гелерия"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !