Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Емануела и Алисия скарани заради мъж

отпечатай новината

26.07.2012 18:00 | Видян 4047 пъти | Гласували 2

Емануела и Алисия скарани заради мъж

Фолкпевиците Емануела и Алисия не си продумали нито дума в продължение на година и половина, разкрива Емануела пред Телеграф.

Тя вярвала, че Алисия сваляла бившето й гадже Денис Касъмов, който е син на общия им продуцент Виктор Касъмов, бос на Ара Мюзик.

„Ревнувах предишния си приятел Денис от нея. Мислих, че тя му се натиска, а момичето си е имало други проблеми, но аз не знаех. Абе, много го ревнувах Денис, но като разбрах истината с Алисия се сдобрихме“, обяснява изпълнителката

В началото на 2012 Емануела и Алисия заровиха томахавката. Те се появиха публично в студиото на Отчаяни съпруги. Тогава двете надълго и нашироко започнаха да обясняват какви големи приятелки са. Допълниха, че се дразнят на писанията по техен адрес, които ги описвали като врагини.

„Не съм съгласна с информациите, че с Алисия по някакъв начин сме били фалшиви в приятелството си! Няма такова нещо“ - категорична бе Емануела. От своя страна пък Алисия сподели, че двете са майки и работещи жени, което им пречело да се виждат.

Скандалната певица категорично отрича слуховете, че се е разделила с приятеля си Никола. Тя заяви, че той никога не е стъпвал във Варна, където близки до двойката заявиха, че има любовница. „Нищо подобно, той прави всичко, което му кажа, угажда на всичките ми капризи“ -. твърди Емануела.

Тя признава, че вече не живеят заедно, но синът й Христо се запознал с приятеля й и много го харесал.

Специално за новия си видеоклип към песента „Ром пом пом“ фолкдивата се появи с гола глава и авангарден грим. В други кадри пък се появява като изкусителна чернокожа красавица.

 

снимка:  Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !