Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Венета с апартамент за половин милион

отпечатай новината

27.07.2012 15:30 | Видян 3571 пъти | Гласували 1

Венета с апартамент за половин милион

През последните няколко месеца Венета Райкова е в перманентно добро настроение, което не спира да демонстрира. Тези дни блондинката сама разкри каква е причината за щастието й. „Живея в рая и това допринася за доброто ми настроение", написа звездата в профила си във фейсбук като коментар под снимка, разкриваща приказна гледка към плувен басейн. Оказа се, че именно това вижда първо водещата от прозореца си, събуждайки се сутрин.

Удоволствието да се радва на прекрасен пейзаж, тя получава преди около половин година, когато се сдобива с нотариален акт за ново жилище. Апартаментът е в частен комплекс от затворен тип, наречен Каса Вива и намиращ се в квартал Изток. Квадратният метър там върви минимум по 1200 евро, а жилищата са големички. Следователно Мис Горещо се е бръкнала с между четвърт и половин милион лева, за да се сдобие с дом, чиято площ да е достатъчна за нея, мъжа й Тихомир и сина им Патрик.

Инвестицията си заслужава, тъй като сега на Венетка й е гарантирано спокойствието. Резиденцията е под постоянното наблюдение на видеокамери, има бариера на входа и охрана. Водещата разполага със споменатия плувен басейн, джакузи, вътрешна сауна, 2000 кв. метра уникален парк, клуб-ресторант, пиано-бар, йога център, салони за красота, рум сървиз и прочие необходими глезотии.

Венета Райкова още не е канила на гости никого от колегите си. Тя била на принципа "Моят дом е моята крепост" и не изпитвала нужда да показва екстрите, с които живее, на всеки.

Единствено бившите й съседи от столичния квартал Слатина знаели, че тя е сменила жилището си.

„Един ден просто се изнесоха от тук. Имаха малко багаж. Явно след продажбата са оставили цялото обзавеждане в апартамента. Сега има други собственици, но още не ги познавам добре", споделя една от бившите комшийки на водещата

С предишното си жилище Венета Райкова се сдоби през 2006-а, малко след участието си във „ВИП Брадър". Тогава всички съквартиранти от шоуто се изредиха в предаването на Румен Луканов Сделка или не, а блондинката се оказа една от най-големите късметлийки и спечели от играта 75 000 лева. Парите тя инвестира в покупката на недвижимия имот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !