Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мирослава Тодорова в афера с Жоро Илиев

отпечатай новината

28.07.2012 09:00 | Видян 10976 пъти

Мирослава Тодорова в афера с Жоро Илиев

Макар да придоби публична известност едва преди година, когато бе посочена от МВР шефа Цветан Цветанов като съдийка, приближена на мафията, знойната брюнетка отдавна е влязла в устата на колегите си като магистрат, който поддържа опасно близки отношения със знакови гангстери, разкрива в. "Уикенд".
 
Мирослава Тодорова се прочу в съдийските среди преди повече от 10 години, когато бе начинаещ магистрат в Софийски районен съд. Именно на нея се падна да гледа процеса срещу боса на ВИС-2 Георги Илиев, който бе обвинен в хулиганство и причиняване на телесна повреда на Слави Бинев. През ноември 2000 г. Главния нахълта с десетина гардове в чалга заведението БИАД и преби архонта, вбесен от наложената забрана в заведението да не бъдат допускани представители на ВИС-2.

Екшънът между Жоро Илиев и Слави Бинев бе документиран от видеокамерите на БИАД, а враждата между двамата добре облечени бизнесмени дълго време занимаваше цялата държава. Това бе шанс Главния да бъден осъден, тъй като в своите престъпления той действаше фино и не оставяше следи. Сега публичната проява даваше възможност за дело срещу него.

Чарът на Жоро Илиев обаче очевидно бе неотразим и за младата прокурка Мирослава Тодорова. Съдебни репортери забелязаха "мокри" погледи между двамата още на първото заседание срещу Илиев. Адвокатите на Бинев тутакси изкоментираха в кулоарите, че ще се раздава "креватно" правосъдие.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !