Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Станислав Яневски се жени за кючекиня

отпечатай новината

27.07.2012 16:30 | Видян 4359 пъти

Станислав Яневски се жени за кючекиня

Станислав Яневски се сгоди за приятелката си - 20-годишната танцьорка Вероника, пише в-к "Всеки ден". Актьорът, който се прочу като Виктор Крум от поредицата "Хари Потър", предложил брак спонтанно преди дни, пише "Всеки ден".

"Беше изненада дори и за мен", един ден си говорехме за сватба, а на следващия й предложих в колата", споделя Яневски. Вероника казала "да" без да се замисля. Със сигурност била убедена и от годежния пръстен със сапфир, който Стани й поднесъл.

Двамата са заедно едва от година и половина, но явно са много влюбени. Те се запознават в столично заведение, където момичето всяка вечер кълчела полугола кючеци. Яневски обаче нямал нищо против работата й и фактът, че мъжете плакнат очи по сочните й форми. Той всъщност правел същото преди да се реши да я покани на среща.

"Беше любов от пръв поглед. Тя е красива, а човек първо гледа опаковката. После обаче се опознахме и се харесахме много", връща се назад актьорът.

За разлика от много свои колеги, той избягва да говори за личния си живот. Притеснява се от грозните коментари на завистници, както и от слуховете, които могат да помрачат щастието му.

иъточник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !