Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Коко Динев спечели 15 млн. от Локо

отпечатай новината

29.07.2012 09:00 | Видян 2871 пъти

Коко Динев спечели 15 млн. от Локо

Преди седмица двата отбора сътвориха истинско зрелище на градския стадион в Ловеч, което бе домакин на първия мач от II квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

"Смърфовете" от Пловдив и холандските им съперници си вкараха общо 8 гола. Мач с толкова попадения се среща рядко в евротурнирите, освен ако в него не играе да речем Лео Меси.

Край Покрития мост обаче футболистите Рейс, Ван Хинкел и Бони за "Витес", и Здравко Лазаров, Данчо Тъча и Тасио се развилняха като фурии и без особени усилия докараха мача до 4:4. Странният резултат предизвика агидката на Пловдив да разпъне транспарант

"Лаута" не е казино! Продажниците вън!"

Който пък от своя страна послужи на Динев за причина да врътне кранчето с парата. А защо не след удар за милиони?! Ако се вярва на щокирашия слух, плъзнал след мача, най-малко 10 хиляди лева са били заложени чрез поставени лица, близки до Динев. Коефициентът на някои от букмейкърски къщи за 4:4 е варирал около 185. Не е нужен калкулатор, сметката е елементарнма-18, 5 милиона лева! 

Немалка част от тях е заминала по веригата " хванати" играчи, дилърите извършили залаганията и т.н. Проверка на "Уикенд" из букмейкърските къщи в интренет показа, че по-големите от тях не приемат залози за точен резултат над 3:3.

Но има и такива, които го правят. Като Expekt.com, наприимер. Регистрираният през 1999г. в Гибралтар букмейкър е един от малкото, предлагащи залагания за резултати с над 7 гола и бомбастичния коефициент 200. Реваншът между "Витес" и "локо" в Армен, игран на 26 юли след редакционното приключване на "Уикенд"

също бе включен в залаганията 

като най високия коефициент бе 200 за резултат от 0:4 до 1:6 в полза на пловдивския клуб. При поискване индивидуална ставка от всеки един от регистрираните потребители, сайтът предлага коефициенти по-високи от упоменатите.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !