Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Таки с ферари за 500 бона в Дубай

отпечатай новината

30.07.2012 11:30 | Видян 3828 пъти | Гласували 1

Таки с ферари за 500 бона в Дубай

Христофорос Аманатидис-Таки, който бе задържан преди два месеца в Дубай и оттогава е под домашен арест в емирството, живее като истински Крез при арабите, пише Всеки ден.
В гаража му са паркирани возила на обща стойност над 1,5 млн. евро.

Най-впечатляващият от автомобилите на Христофорос Аманатидис е поръчковото „ферари" 599 6ТВ, произведено във фабриката на италианския концерт Фиорано през есента на 2010 Колата развива скорост от 330 км/ч, а цената й е 500 000 лв.

Таки обитава просторен апартамент на баровския изкуствен остров Палм Джумейра, а за финансовото му благополучие може да се съди по по луксозния автопарк.
 

Червеното „ферари" на мафиотския бос тежи само 1690 килограма, а скоростната му кутия е с електрохидравлично превключване в стил формула 1. Според близките на наследника на Георги Илиев във ВИС-2, той е купил ферари-то миналата пролет, когато се нанесъл в баровското си жилище на изкуствения остров в Дубай. В гаража на Таки в емирството са паркирани и два джипа „Мерцедес" 6 класа, които са подсилени с бронировка от последната и най-сигурна степен за защита В7. Така джиповете кубчета на Таки могат да издържат дори на атака с гранатомет. Всеки един от джиповете на мафиота струва по 700 000 пева, като солидната сума е постигната след специалното тунинговане и подсилване сигурността на мерцедесите.
Близки до подземния бос признават, че Таки открай време е почитател на джиповете „кубче" на „Мерцедес", той се вози в бронираните 6 класи на немската автомобилна фирма от 2001 г., когато Мето Илиенски го провъзгласи за свой наместник в търговията с кокаин в София. Джиповете на Таки в Дубай обаче са решени не в класическия черен цвят, а в бяло заради жегите в емирството. Возилата на висаджията са със затъмнени стъкла.
Автомобилният гараж на Таки в Дубай се допълва от най-новия модел „Ауди" А8, както и от последната версия на „Мерцедес" 3 500. След задържането на Христофорос Аманатидис в емирството всички возила на бандита са описани от местните власти, но не и конфискувани.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !