Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Диляна Попова с ново гадже

отпечатай новината

01.08.2012 13:30 | Видян 2584 пъти | Гласували 1

Диляна Попова с ново гадже

Диляна Попова си има ново гадже, издадоха на "България Днес" информира, ни люде от обкръжението й.

Новият интимен партньор на бившата на нарко-пласьора Таки бил много тайнствен. Дори и най-близ-ките на синеоката Дилянка не са се запознавали официално с избраника на сърцето й. Само са го мяркали отдалеч, когато идвал да вземе Попова с кола от някое заведение.

Знае се, че мъжът до Диляна не е някое току-що завършило актьорче от НАТФИЗ, нито пък е побелял заможен мераклия. Момъкът бил около 30-те и при това не бил супербогат, но пък можел да осигури на Диляна стандарт над средния. Често я водел на море, но не на острова Бора-Бора, а по родните

диви плажове

като Карадере например. Звездата от „Стъклен дом", която удари в земята Елена Петрова откъм актьорска игра, не искала' да показва новия си партньор от суеверие.

Чернокоската се опасявала, че ако афишира любовта си, тя ще се разтури. Затова засега Диляна предпочитала да се радва на гаджето си насаме, „на спуснати завеси", а не пред

обществото

Другата новост около Попова е, че си брои стотинките. Моделката върти столичен бутик с фешън дрешки, където обаче разходите се оказали доста по-солени, отколкото тя предполагала. Гордостта й обаче й попречила да поиска заем от новия си любим. Вместо това тя се оглеждала за роли в БГ сериалите, които се роят като хлебарки в кухня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !