Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Анелия напира да се връща при Коко

отпечатай новината

02.08.2012 16:00 | Видян 3617 пъти | Гласували 1

Анелия напира да се връща при Коко

Фолкпевицата Анелия напира да се връща при бившия си съпруг Коко Динев и всеки път, като види екссвекървата си Беба, я моли да убеди сина си, че тя е жената на живота му, пише "Телеграф".

Певицата често врънка на някогашната си свекърва, че е по-добрата снаха от сегашната изгора на Динев - Емилия.

Молби

Свекървата и Анелия често се виждат покрай грижите за внучката на Беба. Бабата редовно бди над малката Ивон, когато певицата има ангажименти. Още повече че жилищата на двете са близо едно до друго в столичния квартал "Лозенец".

Анелия редовно казвала на Беба неща от типа на "Моля те, кажи на Коко да си ме вземе отново. Знаеш, че съм по-добра снаха от Емилия. А и той мен си ме обича най-много". Анелия и Беба са в прекрасни отношения, докато Емилия не може да се похвали с чак толкова топли връзки със свекърва си, макар че нещата между двете също не са в лоша фаза.

Анелия бе съпруга на Коко Динев, като градската легенда приписва, че пръст в сватбата им има покойният подземен бос Жоро Илиев. Анелия била влюбена в Коко, който имал кратка афера с нея, но пък държал на връзката си с Емилия.

Анелия обаче като близка приятелка с Мая Илиева я помолила да лобира за нея пред мъжа си и Жоро Илиев разпоредил на Коко Динев да се ожени за изпълнителката на „Погледни ме в очите". След смъртта му обаче Динев се развежда с Анелия и след още няколко забежки с фолкпевици се връща при любимата си Емилия, а връзката им този път е скрепена и с раждането на син.

Гадже

Светски хроникьори обаче предполагат, че с искането си да се върне при Коко Динев Анелия може би прави само мили очи на някогашната си свекърва. В последно време тя движи с бизнесмен от "Люлин", казващ се Иван.

Той на няколко пъти се събира и разделя с нея, макар да се твърди, че хвърлял око и на други певици, а дори и на манекенки. Анелия пък му била вярна и не мислела да му кръшка.

Тя обаче била доста ревнива и държала на всяка цена да демонстрира, че е единствената любима на Иван и не го оставяла на мира дори когато е само в мъжка компания. Което често предизвиква закачи от аверите му, че е мъж под чехъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !