Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бобо тръгва на първото си самостоятелно турне!

отпечатай новината

03.08.2012 10:15 | Видян 2363 пъти

Бобо тръгва на първото си самостоятелно турне!

След всичко, което се случи с Бобо тази година: тоталната сензация „Дим да ме няма” с Графа, хита „Виновен” със 100 Кила и старта на продуцентската къща “Hit Shop Music Group”, към която Бобо е официален артист, дойде време и на следващaта голяма стъпка в кариерата му, а именно собствено турне.

На първото си самостоятелно турне, Бобо тръгва на морска обиколка с едни от най-близките му приятели и творци – рапъра Alex P, реге сензацията Jahmmi Youth, младият рапър и продуцент David и DJ на Годината (за Dubstep & Drum & Bass) Emil Prize.

 Турнето обхваща 5 морски града, като се очаква да бъдат добавени още дати и локации.
 Откриването на турнето е на 3 август и ще се помни дълго време, защото на Бобо се пада честта да открие Фестивала Spirit Of Burgas 2012, като подгряващ артист за MS Dynamite(UK), Tinie Tempah(UK) и легендата Busta Rhymes(USA).

 След Бургас “Бобо и Приятели” се отправят на север към Варна, където на 07 август ще взривят клуб Premium, като гост на партито ще бъде местната Рап звезда Dim4ou.

 След Варна “Good Times Summer Tour” се връща на юг към Приморско (Плаж Перла), където на 10 Август специален гост ще бъде DJ Stancho(Sniper Records).

Следват Обзор(11 август, клуб Space) и Созопол (12 август, клуб Vision), а грандиозния финал на турнето на Бобо ще бъде на 14 август в София на басейн “Червено Знаме”, заедно с Лора Караджова, 100 Кила и Кристо. Всички концерти са с начален час 22ч.

 Турнето е организирано от продуцентска къща Hit Shop Music Group с подкрепата на Metaxa.
 Oчаквайте на есен Лайв клип на Бобо от турнето, както и дългоочаквания му солов албум, който ще включва и няколко имена от световната Хип Хоп сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !