УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

Режат пениси в Пирогов

отпечатай новината

07.08.2012 12:45 | Видян 4997 пъти

Режат пениси в Пирогов

Жертви на пластичната хирургия вече са не само жените, но и мъжете, а сред първите от тях бил Азис, който преди време влязъл на операция за уголемяване на пениса, пишат във Всеки ден.
"Ако дозата на мазнината и инжекцията не са сполучливи, резултатът ще е повреден пенис, с късчета подкожна мазнина и белези" - обясняват специалисти. Такъв именно бил случаят с прословутия член на Азис, който според хирурзи всъщност изглеждал естетически много зле. Чалга певецът имал ужасно грозен член със скромен размер. Това била и една от причините да се твърди, че си увеличил пениса чрез операция.

Азис подсилил размера си със силикон, което всъщност обезобразило гениталиите му. Той дори си докарал срамна болест с имплантите, шушука се в медицинските среди. На тялото му било изключително трудно да се бори едновременно с инфекциите и с инпланта. Така мъжкото му достойнство станало уязвимо към възпаления.

Азис ежедневно ходел на превръзки, докторите му предписали строга сексуална и хранителна диета, както и серия скъпи медикаменти.

Освен операциите има и други "инструментални" методи за увеличаване на члена, но ползата от тях е твърде съмнителна. Те често водят до изтъняване и отпускане на мъжката гордост, или спукани кръвоносни съдове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !