Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милен Цветков пак стана баща

отпечатай новината

08.08.2012 14:15 | Видян 2191 пъти

Милен Цветков пак стана баща

След като ту се събираха, ту се разделяха, Милен Цветков и 20-години по-младата от него Ивета във вторник станаха родители. Бебето проплакало преди обяд на 7 август и веднага му било дадено името Боян. Малкият тежи 3 килограма и се чувства перфектно. Докато Ивета раждала, Цветков бил на служебна среща, но след като разбрал, че е станал татко за втори път, веднага отишъл при гаджето и отрочето си в болницата.

Връзката между журналиста и масажистката започна преди около три години. Всичко става случайно, като по филмите. Тя му праща покана за приятелство във „Фейсбук”, той я приема. Следват няколко чат-разговора, от които разбират, че имат доста общи теми и решават да се видят. Връзката им в началото е неангажираща, но с времето емоциите надделяват и те се събират под един покрив. Милен дълго кри от медиите изгората си, но на финала я показа официално на премиерата на филма „Островът” в Народния театър. Малко след това обяви и че са сгодени, но това се оказа шега. Не на шега обаче са решили да станат родители и ето че крайният резултат е на лице. Ивета не криеше, че има трудна бременност и не излизаше почти никъде последните 6 месеца.

В това време любимият й разказваше из медиите колко иска това дете и как е мечтал за него. С годините обаче свикнал с идеята, че може и да не му се случи, докато не срещнал младата си приятелка и не се влюбил в нея. За телевизионера това не е първо дете. От първия си брак той има дъщеря Калина, на 15 години. Тийнейджърката живее с майка си в чужбина и вече знае, че е станала кака. Най-вероятно тя ще пристигне за изписването на бебето, което ще бъде до дни, за да се запознае с малкото си братче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !