Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крадец травестит гепен от МВР

отпечатай новината

08.08.2012 14:45 | Видян 792 пъти

Крадец травестит гепен от МВР

Сериен крадец, който се преобличал като жена по време на набезите си, е арестуван в София, съобщи МВР. 20-годишният мъж носел дълга руса перука, грим и рокли.

Дегизиран така, успявал да измами възрастни хора и да влезе в домовете им под различен предлог, за да ги ограби. За месец успял да обере четирима възрастни жители на ж.к. „Левски“

Младежът е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение.

Жертвите, трудно подвижни и на преклонна възраст, сигнализирали в полицията за посещения в домовете си от "непозната млада жена".

„Тя” изглеждала на около 25 години, с изрусена коса и тъмна кожа. Твърдяла, че дължи пари на техни роднини. Докато разговаряли на входната врата, "жената" молела да я поканят вътре, за да запишат мобилния й телефон за връзка.

Влизайки в жилището, крадецът а секунди пребърквал връхните дрехи на закачалките в коридора или грабвал портфейли и портмонета, оставени на видно място.

На първи юли възрастна жена се разделила с 1100 лева, следващата кражба била на 40 лева, третата – на 630 лева и златни накити, а последната – часовник „Сейко” и портфейл с неголяма сума пари.

Разследващите разкрили извършителя - 20-годишен младеж от Лом, известен на полицията с измами, наскоро излязъл от затвора след изтърпяване на присъда за подобно деяние. Мъжът е разпознат от жертвите на престъпленията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !