На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Кочев смени Малина

отпечатай новината

08.08.2012 17:00 | Видян 4630 пъти

Кочев смени Малина

Красимир Кочев и Малина вече не са заедно.И този път раздялата им е окончателна, разкриват близки до известния борец.

Двамата бяха една от най-одумваните светски двойки, а кръшната певица не спираше да се хвали, че този път  наистина е намерила любовта.Завинаги.От няколко дни "бабата на фолка" отново е сама.

За да стане ясно това на всички, че е скъсал с нея, боецът направи презентация на новата си тръпка по време на турнира по ММА от серията "Максфайт" в Свети Влас.Там Кочев резервира централна маса пред ринга за приятелите си, както и за сексапилната  млада брюнетка, която според запознати му е взела акъла.

Първите слухове за раздялата между Краси и Малина тръгнаха още през миналата година.Тогава той я заряза заради блондинка, която по нищо не отговаряше на нейната класа.След кратка афера борецът се върна отново при певицата с обещания изневярата да не се повтаря никога.Оказа се, че обаче, ангелът му е слаб...

Самият Кочев твърдял, че след Малина за дълго време няма да бъде с друга жена.Мъката му очевидно е изтраяла съвсем кратко, защото той успя да й намери заместничка дни след раздялата.

И докато бившият пъчи мускули пред публика, фолк певицата очевидно страда.Тя даде серия от тъжни интервюта, в които признава единствено, че винаги е работила много по усилено, за да постигне каквито и да е успехи:"Работих, тренирах усилено, фитнесът също много ми помага, бях във физическа кондиция", признава "бабата на фолка".

От думите ѝ най-малкото става ясно, че ще се опита по някакъв начин да изтласка спомените за съвместните мигове с ММА боеца.

източник:Шоу

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !