Смях: България е само за смелите

Смях: България е само за смелите

Принц Уилям направи тайно посещение в...

Принцът на Уелс е направил частно посещение в MI6 –...

Дарина омаяла и Джорджо Наполитано

отпечатай новината

09.08.2012 10:45 | Видян 1826 пъти

Дарина омаяла и Джорджо Наполитано

Три дни Теодора Стефанова е била на почивка във вила “Сартоза” в Сардиния заедно с Дарина Павлова и Силвио Берлускони, похвали се самата тя в сутрешния блок на TV7. Гадателката обяви, че вдовицата на Илия Павлов и бившият премиер на Италия живеят като семейство.
“Техните отношения са семейни”, категорична бе Стефанова. Тя допълни, че във вилата се били децата и на двамата, които са се разбирали добре, както в едно семейство.

Берлускони много пъти доверявал на Теодора, че се гордее с Дарина. Имал респект и уважение към нея. “Много я пази, не искат да я атакуват медиите”, добави тя, докато се мъчеше да покаже снимки от семейната идилия във вила “Сартоза”.

Теодора Стефанова разгласи новината, че скоро Дарина ще получи награда лично от италианския президент Джорджо Наполитано “във връзка с изграждането на важни културни отношения” между двете страни. Наградата ще е най-вече заради нейното тв предаване за италианци, които не са ВИП персони, но с много труд са постигнали много в Съединените щати.

Гадателката каза още, че Берлускони най-много се интересувал от бъдещето на футболния “Милан” и дали ще успее да го продаде изгодно. За България тя предсказа, че ще има още един неуспешен вот на доверие. Ще бъдат реализирани още два успешни европейски проекта.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !