12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Луиза преспа с дилър?

отпечатай новината

09.08.2012 12:30 | Видян 2510 пъти

Луиза преспа с дилър?



Луиза Григорова е успяла да изневери на гаджето си - сина на актьора Иван Иванов Стефан, само няколко месеца след началото на уж бурната им любов. Младата звезда от "Стъклен дом" е имала мимолетна авантюра с 24-годишен мъж на къмпинг "Градина"преди броени дни, твърди източник на "Всеки ден".

Ако се вярва на сведението му, актрисата се е отдала на ласките на Ники, един от дилърите на трева и хапчета екстази по Южното Черноморие. Обаятелният младеж е софиянец, но от няколко години вършее лятото по морето, където продава стоката си. Районът му е Созопол и приходящите къмпинги.

Луиза се познавала с него отдавна, но едва сега след луда нощ паднала в обятията му, кълнат се осведомени. Двойката консумирала страстта си в караваната на негов приятел. Всичко трябвало да е уж дискретно, но всички на "Градина" разбрали за изцепката на палавата Луиза.

„Тя очевидно беше напушена с трева. Много-много не се замисли и се държеше много предизвикателно", описва свалката очевидец.

Новото гадже на Луиза - рапърът Стефан, син на култовия по соца актьор Иван Иванов, по това време бил в София, където имал работа. Въпреки  че се чувал поне по 10 пъти на ден с разглезената звезда, това явно не й попречило да я кара по-лекомислено. „Луиза си го обича много, това просто не го брои за изневяра. Просто едно лятно чукане - какво толкова?", опитаха се да оправдаят постъпката й нейни приятелки.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !