Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Кобрата тренира Тервел по телефона

отпечатай новината

09.08.2012 13:20 | Видян 1960 пъти | Гласували 1

Кобрата тренира Тервел по телефона

Тервел Пулев получава пълна подкрепа от прочутия си брат Кубрат преди утрешния полуфинал в катeгория до 91 кг на боксовия турнир в Лондон.

29-годишният олимпиец, който вече донесе първия медал за България, разказа на Бойко Борисов, че всеки ден се чува с европейския шампион във версия IВР и получава съвети от него. „Брат ти ти завижда, а? Ама той е мераклия, ти го слушай за всичко", посъветва го премиерът и отново призова да се организира професионален мач на Кубрат Пулев в София. "Трябва да напълним зала, Арена Армеец", защото Кубрат е изключително популярен в България", заяви Борисов.

Тервел призна, че не се страхува от следващия си съперник на игрите Олександър Усик. „Знам, че украинецът е световен шампион, но изпитвам само респект. Ще се опитам да го затрудня максимално. Да застана очи в очи с него и да види, че съм готов за битка. Разбира се, изпитвам напрежение, но ще се опитам да се освободя физически", коментира боксьорът.

„И малкият вече започва да разбира какво е олимпиада и да се вълнува. Винаги като се чуваме, казва, че ми стиска палци", разказа Тервел, който през волейболния сезон сам отглежда Калоян, и сега той много му липсва. Съпругата му Диана е разпределителка на Локомотив (Баку).

"Синът ми е на отглеждане в боксовата зала. Навсякъде е с мен, но си заслужава жертвата, защото първенството на азерите е наистина силно. Калоян гледа и слуша само за спорт, но засега възприема случващото се на ринга като игра", обясни Тервел, който отрече бащинството в такава форма да му тежи „Момчетата трябва да се гледат от бащите", добави той.

Снощи за място на 1/2 финалите в Лондон в категория до 49 кг излезе Александър Александров, чийто съперник бе тайландецът Понгпрайон.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !