Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Избраха "Слънчевите момичета" на ТВ7?

отпечатай новината

10.08.2012 11:45 | Видян 6901 пъти

Избраха

Две са победителките в конкурса „Слънчево момиче“ за водеща на времето на TV7. След три седмици игри, физическа подготовка, изпитания и прогнози за времето, новите водещи на синоптичната прогноза са Христина Драганова и Натали Трифонова. Те бяха избрани сред над 500 кандидатки от цялата страна.

И двете са на 20 години и са от София. Натали е родена във Велико Търново, но винаги е живяла в столицата и в момента учи Международни икономически отношения. Христина работи като модел, но от малка мечтае да се занимава професионално с телевизия. Тя спечели и най-много от гласовете на зрителите, които гласуваха в сайта.

Главният стилист на телевизията Албена Александрова, водещата на времето Ваня Бонева и бранд мениджърът на новините Силвия Стоянова бяха част от журито, което определи победителките. Водещата Жана прочете писмо от председателя на журито Николай Бареков, с което обяви победителките.

Албена Александрова призна, че за нея ще е удоволствие и предизвикателство да облича двете момичета за ефир всеки ден, тъй като и двете са високи над 175см. Силвия Стоянова ги приветства в екипа на Новините, а Ваня Бонева им разкри, че сериозната работа сега започва.

Останалите три момичета – Ирина Димитрова, Гергана Цветкова и Лъчезара Кънчева също демонстрираха качества и ще получат шанс да ги развият, като станат част от екипа на TV7.

Конкурсът за водеща на времето „Слънчево момиче“ бе част от лятното турне на сутрешния блок „Горещо лято“. В последната седмица – от 13 до 17 август, очаквайте предаването всяка делнична сутрин пряко от Варна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !