Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Чеци "болен" като Трактора

отпечатай новината

14.08.2012 11:15 | Видян 2342 пъти

Чеци

Николай Русинов - Чеци, който е обвинен за жестоката смърт на Яна Кръстева в Борнсовата градина, не спира да измисля нови и нови причини, за да излезе от ареста. Изродът, който апелативните магистрати върнаха зад решетките миналата седмица, твърди, че се е поболял в зандана.


Чеци настоявап пред адвоката си да намери връзки, за да изкара медицинска документация, която да го изведе на свобода.

Той, който сам призна пред следователите, че обича да бие сексуалните си партньорки, се оплаква от високо кръвно и твърдял, че ще получи диабет. Както всички известни обвиняеми и той започнал да изпитва болки в кръста. Това заболяване пък е запазена мярка за сочения за глава на „Октопода" Алексей Петров - Трактора, както и за Красимир Маринов - Големия Маргин, които се оплакаха от дископатии. Всички, които влизат зад решетките и рязко се разболяват, твърдят, че именно условията в ареста им причиняват здравословните проблеми.

Чеци пък бил готов на всичко, за да излезе на свобода, тъй като тормозът от страна
на съкилийниците му не преставал. Русинов се върна зад решетките след като апелативните съдии направиха на пух и прах определението на колегата си Мариан Марков от Софийския градски съд, с което той пусна обвиняемия с 15 хиляди лева гаранция и записа, че той нямал мотив да убие Яна.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !