Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Слави гледа тигри във вилата на Таки

отпечатай новината

14.08.2012 13:45 | Видян 2964 пъти

Слави гледа тигри във вилата на Таки

Слави Трифонов е купил вилата на Христофорос Аманатидис - Таки в тетевенското село Рибарица, пише България Днес.

Дългия се сдобил с имота не пряко от Таки, а от ММА боеца Любо Чука. Това разказа пред репортер на вестника управителят на най-популярната кръчма в курортното селище При Байката - Николай.

"Първоначално къщата беше на Таки. През лятото в нея идваше да си почива Даниел Боримиров със семейството си, но после я взеха Любо Симеонов - Чука и баща му. После те я продадоха на Слави Трифонов", разказа ресторантьорът.

Той обясни, че до планинския вилает на Дългия се стигало изключително трудно, тъй като се минава по пешеходно мостче над река Бели Вит. "Пътят за коли е само донякъде. После се ходи пеша. Постройката е невероятна.

Цялата е от камък, с високи зидове, а дворът й е 12 декара", диви се Николай.

Който познавал района щял да намери лесно къщата, но неканените посетители трябвало да се пазят, защото злобни орханилески кучета ходели отвързани, предупреждава сервитьор в мсестната кръчма При Байката.

На всичкото отгоре Трифонов отглеждал малки тигърчета в двора си в планината, твърди управителят на заведението. Пазачът на Трифонов всеки ден купувал 25 кг месо за тях. Почти всяка седмица Трифонов пристигал с голяма компания в селото, за да си почива.

Кметът на Рибарица се съгласи с тази информация: "Почти всеки уикенд хора от "Куку бенд" и Слави Трифонов са забелязвани в Рибарица - каза тя. Тя нито потвърди, но и не отрече слуха, че на вилата на Слави се отглеждат тигърчета.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !