Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Веско Маринов играе футбол както пее

отпечатай новината

16.08.2012 12:30 | Видян 2421 пъти | Гласували 1

Веско Маринов играе футбол както пее

Веско Маринов окуця след приятелски мач със свои авери, издаде Всеки ден. Не стига, че не му потръгна с музиката, ами и една топка да ритне, пак става проблем, коментираха близките му. На всичкото отгоре това стана по средата на лятното му турне. Сега авторът на хита Родната полиция ни пази се движи с гипс.  

Травмата се получила на едно от изкуствените игрища в столицата, където Веско и приятели се събрали да поритат за разпускане.

Компанията платила необходимите такси и подгонила топката, но в един момент напрежението се покачило заради голяма разлика в резултата.

Тогава един от защитниците на противниковия отбор не се и замислил и сритал Веско в кокалчетата, за да предотврати поредната му атака. Певецът буквално се строполил на земята и изпаднал в шок от силната болка, а при падането допълнително се контузил, защото си изкълчил глезена.

Всички играчи се хвърлили да му помагат, но вече било късно. Донесли лед за налагане върху травмата, намерили спрей за обезболяване, но това не помогнало и той излязъл от игра. Пред другарите си се оправдал с предстоящите му концерти, като заявил, че не може повече да рискува, защото няма да е в състояние да изплати обезщетенията, ако се провали.

Веско бил закаран до дома си от виновника за контузията, който в знак на извинение го повозил със собствената си кола, а след това прибрал в домашният гараж джипа на певеца, за да не го окрадат бандитите.

Както е известно, изпълнителят е заклет спортист и доскоро дори е бил официално картотекиран като централен нападател в тима на родния си град Полски  Тръмбеш.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !