Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Коко Динев скрил предишен атентат

отпечатай новината

16.08.2012 14:59 | Видян 3221 пъти | Гласували 1

Коко Динев скрил предишен атентат

През миналия месец е имало друг атентат срещу заведението на Коко Динев Кошарите, пред което тази сутрин гръмна бомба. Това твърди БЛИЦ, позововайки се на свидетелски показания на хора от квартала.

Отделно, "източници от подземния свят" потвърдили, че през юли тази година в заведението бил предизвикан пожар, но случаятне стигнал до медиите.

Още в 11.30 часа днес човек, живеещ в непосредствена близост до Кошарите, загатна пред Канал 3, че наскоро е забелязал гъст дим, излизащ от кръчмата, пред която имало пожарна кола. Пожарът е бил предизвикан напълно умишлено и подобно на днешната бомба е целил предупреждение за неизплатени дългове от страна на вече бившия собственик на футболния "Локомотив" (Пд).
 
Повече от година за нито един сериозен играч в ъндърграунда не е тайна, че Динев пропада финансово. Първопричина за проблемите му била неговата неудържима страст към хазарта. Влизането с по 250-300 хил. лв. "вътрешно" на месец из казината в страната и чужбина се е превърнало в запазена марка за любимеца на фолк певиците. Заиграването на Динев размътило и позициите му в бизнеса с черно торо. Приближени на т.нар. осеменител №1 на републиката твърдят, че заради крупни дългове още от 2011 година той е загубил позициите си в черното тото. Това предначертало и раздялата му с "Локомотив" (Пд), където мълвата носи, че е оставил огромни борчове за наследника си Веселин Марешки.
 

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !