Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Полицейска охрана за жената на Коко Динев

отпечатай новината

16.08.2012 22:00 | Видян 3169 пъти

Полицейска охрана за жената на Коко Динев

Бившата на Коко Динев – Емилия изпаднала в шок, след като научила за бомбата пред Кошарите, пише БЛИЦ, позовавайки се на свидетели. Тя мислила, че може да стане обект на атака на предполагаемите врагове на Динев, още повече се страхувала за сина си Иван.

Детето също би могло да е мишена, затова Емилия вече е с полицейска охрана и се движи само заедно със сина си. Тя е прекъснала и всичките си контакти, като е изключила мобилния си телефон и е отменила всички поряви, на които е планирала да присъства в следващите две седмици.

Нейни дружки от пайнерките вече обявиха, че страховете на Емилия от нападение върху нея и сина й не са от вчера. Още преди месец е споделяла, че се страхува за живота на детето си и за своя, но без да уточнява причината. Сега бомбата само увеличила страховете и.

В същото време Коко Динев заяви днес по-рано, че нямал врагове и не дължал пари на никого. Той нарече взрива „някаква пиратка” и каза, че не го е страх за живота му.

Неотдавна стана ясно, че Коко Динев забранил на Емилия да участва във ВИП брадър. Тя била поканена в шоуто заедно със сина им Иван. Динев обаче не искал и да чуе за подобна слава.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !