Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Наши Волейболисти кандидатстват за Гинес

отпечатай новината

21.08.2012 10:00 | Видян 1632 пъти

Наши  Волейболисти кандидатстват за Гинес

Волейболните национали Валентин и Георги Братоеви ще кандидатстват за Книгата на рекордите Гинес. Те се похвалиха с невероятно постижение, пише Стандарт. Близнаците са били неразделни в продължение на 175 320 часа, което не се е случвало досега. Причината са турнири, лагери и мачове.
 
Двамата издадоха и какво ги е надъхвало преди срещите от олимпиадата в Лондон. "Непрестанно получавахме пожелания и съобщения, имаше и стихотворения, които четяхме преди мачовете", разкрива Валентин Братоев.
 
Братята са категорични, че не са видели нито една от оргиите в селото, за които постоянно се говори. Братоеви не са се добрали и до презервативите, които бяха раздавани на атлетите.
 
"Не можахме да станем свидетели и на това. Само един човек може да каже как стоят нещата - Любо Ганев. Не видяхме нищо, дори и на балони не можахме да ги направим", заявиха през смях близнаците.
 
Георги и Валентин Братоеви се прочуха до голяма степен покрай рекламите, които заснеха за магнитни наколенки. Двамата разкриха, че не са спечелили финансова изгода от това. За снимките са получили единствено спален матрак.
 
Братоеви разкриха, че не са почитатели на чалгата, с която Любо Ганев разведряваше отбора в Лондон, но са нямали против да чуят нещо българско. "Далеч от дома избива носталгията. Като цяло за мен попфолкът не е символ на деградацията", казва Георги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !