Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Наказаха с Азис палачите на Pussy Riot

отпечатай новината

21.08.2012 10:45 | Видян 1904 пъти

Наказаха с Азис палачите на Pussy Riot

Хакери си направиха шега с руския съд, постановил наказанията на момичетата от пънк бандата Pussy Riot. Уеб сайтът на съдебната институция осъмна с видеоклип от песента "Мразиш" на българския поп фолк изпълнител Азис.

При това основният на заглавната страница и присъдата на Pussy Riot бе заменен с лозунга „Свобода за Pussy Riot!".

Видеото към песента Мразиш, с което нашите хакери поздравяват руските съдии, бе коментирано от местните медии като клип с „хомосексуално съдържание”. Гей омразата в Русия е един от проблемите, срещу които Pussy Riot се борят в своите акции. Кметът на Москва забрани гей парадите за 100 години напред, а преди два дни съдът постанови, че решението му е напълно законно. Затова клипът на Азис е двойно наказание - в подкрепа на Pussy Riot и срещу забраната за гей паради.

Хакерите променили и имената на разделите на сайта като добавили нецензурни коментари и думи.Достъпът до сайта е бил временно преустановен, а на страницата е излизал надпис ”Възниква проблем с базата данни. Опитайте да влезте по-късно”.

Страницата била върната в нормалния си вид около 09.15 часа българско време, но все още работи твърди бавно. Скоростта на отваряне на различните страници е много бавна. При въвеждане в търсачката на "Пусси райот" (както е на руски името на групата), ни излизат никакви резултати, в т.ч. не се отваря и страницита с присъдите им.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !