Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Издирват Руши Видинлиев

отпечатай новината

21.08.2012 16:45 | Видян 2412 пъти

Издирват Руши Видинлиев

След като във Фейсбук, бе учредена група за издирването на Галя от бившия дует "Каризма", сега притеснени авери на Руши Видинлиев, направиха същото, пише Шоу.

Според натъжената група от няколко месеца нямало никаква информация за певеца. Това накара някои зловредни езици да пуснат клюката, че Руши е бил зарязан от половинката си Таня Илиева, в следствие на което изпаднал в тежка депресия и се самоубил преди няколко дни.

Според шокиращата мълва Видинлиев се бил удушил в собствения си дом, но влиятелната му майка всячески се опитвала да скрие за ужасния инцидент.

Безумната клюка, колкото и абсурдна да е, все пак покълна в някои деформирани мозъци, които продължиха да я разпространяват в интернет.

Това от своя страна подтикна истинските приятели на звездата да се опитат да открият какво наистина се случва с него.

Мнозинството предположи, че ней-вероятно Руши в момента отмаря на спокойствие в луксозната къща на майка си  в Кейптаун.

Някои дори потвърдиха тази възможност с твърдението, че половинката му Таня отдавна споделяла пред свои близки, че двамата с Руши възнамерявали да прекарат по-голямата част от лятото си ЮАР, допълни Шоу.       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !