Малкович започна репетиции на...

Старт на репетициите на дългоочакваната постановка...

OnlyFans модел е открита мъртва след...

Модел на OnlyFans е открит мъртъв в пристанище във...

Калайджиев не се целувал с Преслава

отпечатай новината

22.08.2012 18:00 | Видян 2873 пъти

Калайджиев не се целувал с Преслава

Откривателят на чалга певици Милко Калайджиев не си говорел с повечето от тях, пише България днес. Вестникът обаче не уточнява дали е правил други работи с певачките.

Според слуха пътят към успеха в този бизнес минавал през леглото на мустакатия изпълнител на "Я, елате, пиленца при батко". Той е открил за голямата сцена "пиленца" като Преслава, Джена, Анелия.

Когато ги срещнел обаче не ги целувал и не се глезел с тях. Повече от едно "здрасти" било излишно, според него.
 

„След време всичките се възгордяват и започват да се надуват. С мен се държат по-нормално, но виждам промяна в поведението им. И все пак си мисля, че като се засичаме по участия и концерти, няма какво чак толкова да си говорим", допълня Калайджиев с огорчение в гласа.

 Преслава обаче все още продължавала да държи снимка на Милко в портмонето си и така от време на време се подсещала, че той е направил Петя от Добрич чалга звезда.

Калайджиев се разграничавал от „звездното" поведение на певачките. За разлика от тях Милко става рано всяка сутрин, за да изпраща децата си на училище, и не разчита само на хонорарите от участия, за да изхранва семейството си, пише всекидневникът.

Освен това, от няколко години отглеждал дини и пъпеши на бостана. Реколтата тази година била по-добра от тази на сцената, хвали се той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !