Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Изнудват половинката на Бербатов с компромати

отпечатай новината

24.08.2012 09:15 | Видян 1671 пъти

Изнудват половинката на Бербатов с компромати

Бивше гадже тероризирало системно половинката на футболиста Димитър Бербатов – Елена. Мъж на име Стефан й пращал SMS-и и я заплашвал със секскомпромати. Наложило се тя да смени телефонния си номер 5 пъти, но маниакът продължавал да я тормози.

Преди години Елена и Стефан били лудо влюбени един в друг. Двамата дори били сгодени, но незнайно защо, той я зарязал и изчезнал. Животът на смуглата красавица бил съсипан. Тя изпаднала в толкова дълбока депресия, че дори пропушила. Многобройните й опити да го открие и попита за причината за раздялата били неуспешни. Елена страдала няколко години и по думите й се преродила след срещата си с Димитър Бербатов. „Знаех, че това е моят мъж още като го видях”, споделила хубавицата пред приятелки.

Наскоро обаче Стефан изведнъж се появил на хоризонта и поискал да се съберат. Елена го отрязала категорично и обсебващият мъж побеснял. Той се заканил, че ще разкаже публично всичките й интимни тайни, включително и подробности от сексуалния й живот.

Последното скандално съобщение от Стефан било видяно и от Митко. Футболистът откачил от ревност и половинката му едва успяла да го успокои и да му обясни как стоят нещата. Близки до звездното семейство хора са категорични, че Бербатов е страшно привързан към Елена и дъщеричката им Деа. "По-грижовен татко от него няма", смятат приятелите му. През последните месеци върви упорита мълва, че футболистът мечтае да има момченце.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !