Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Теди Велинова пак спи с пластичен хирург

отпечатай новината

28.08.2012 15:15 | Видян 6402 пъти

Теди Велинова пак спи с пластичен хирург

Да, живея с Теди Велинова, признава за пръв път в новия брой на ШОУ пластичнят хирург д-р Ангел Енчев. Той иска да разсее слуховете, че манекенката е в дъното на развода му. Всъщност се запознал с нея два месеца след като бил вече разделен с предишната си съпруга Милена. Велинова станала стилист на новата му рекламна кампания и от дума на дума заживели заедно. 

Д-р Енчев се кълне, че не е правил сериозни корекции по новата си любов, единствено малко ботокс на челото и около очите. Теди навремето си е уголемявала гърдите, но не при него, а при колега. Енчев засега бил щастлив с тях и невъзнамерявал да им променя формата за известно време. 

Признанията на Енчев затвърдиха опасенията из гилдията, че екс манекенката Теди Велинова тръгва сериозно само с хора, свързани с пластичната хирургия. Преди него моделката имаше връзка с Румен Бояджиев, син на известния д-р Бояджиев. Теди е болна на тема естетически корекции, коментират колежките й, така поне си ги получава безплатно. 

Пред ШОУ д-р Ангел Енчев потвърждава или отреча много от слуховете, които витаят около него и неговите пациенти. Истина било, че имплантите на Асдис Ран са гръмнали. Това станало преди три години, когато исландката поискала да сложи нови импланти, тъй като предишните се били деформирали по време на бременността й. По време на операцията установил, че единият имплант е спукан, но усложнения е нямало, Асдис дори не предполагала за това преди. 

Енчев бил против уголемяването на гърдите на Черната Златка, тъй като ги харесвал естествени, но тя настояла и се принудил да отстъпи. Също така не искал да пипа носа й, който бил леко гърбав, но й придавал специфичен чар. Но и тук Златка ударила с юмрук по бюрото и докторът го направил чип. 

Колкото до рекламната му кампания, предизвикала справедливо възмущение заради оскърбителното и нетолерантно мото: 

“Прекалено съм красива, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!”, той хвърли вината върху екипа, разработил кампанията. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !