43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Голямата-малка, ЧРД: Йорданка на Лили

"На многая лета, DER GROSSE - Kleine! БЪДИ ЧЕСТИТА",...

Глория на Балъков се целува с момиче

отпечатай новината

28.08.2012 15:30 | Видян 5020 пъти

Глория на Балъков се целува с момиче

Глория, красивата дъщеря на Красимир Балъков, не се притеснява да се целува с момичета и дори публикува пикантни снимки в своята фейсбук страница. На една от тях Глория нежно е долепила устни до неизвестна блондинка. Двете са притворили очи и изглеждат като истински влюбени. На друго фото девойката е заснета да се целува на улицата  с руса хубавица.

Любопитно е, че на профила си във фейсбук Глория няма толкова интимни снимки с мъж.На доста от кадрите тя купонясва във весела женска компания.

В момента дъщерята на магическия халф Красимир Балъков е на 22 години. Целият й живот минава извън България.Ражда се по времето, когато Балъков играе футбол за португалския "Спортинг". След това той подписа договор с "Щутгарт" и семейството заминава за Германия.

Глория преживява болезнено раздялата на родителите си.Балъков се развежда с българската си съпруга Татяна  през 2004 г. Краси оставя семейството си, за да заживее с германката Кати Фогел, която по това време е счетоводителка на католическото братство в Щутгарт.

Разводът на Балъкови е вероятно най-скъпият за българско семейство.Татяна получава около 15 млн. лева, а Краси свободата да бъде с новата си любов.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !