Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Катето Евро стана веселата вдовица

отпечатай новината

29.08.2012 15:00 | Видян 2791 пъти

Катето Евро стана веселата вдовица

Вместо да потъне в траур, от месец насам ексцентричната албанка не спира да куфее и обикаля по шумни соарета ден след ден. С привкус на черен хумор, но самата истина, 8 дни след кончината на Кадиев Евро се изтипоса  пияна-заляна на рождения ден на Георги Мамалев, променена в ленена бяла рокля.На пира тя шашна всички с весело настроение и сватбарски танци.

"Остана само да заиграе върху гроба на човека! Колкото и лошо да е видяла от него, грам човечност няма в нея", коментираха присъстващи. В родното Кокаляне разказват пред репортер на "Всеки ден", че от седмица насам "веселата вдовица" е на почивка в Гърция.Тя не правела никакви промени за паметта на починалия й мъж и оставила траурните работи на малкото му роднини от негова страна.

В южната ни съседка Евро е с шумна компания в Халкидики. Тайфата ще се вихри там около 2 седмици, което е сигурен знак, че едва ли вдовицата  ще прекъсне воаяжа си, за да прави панихида по случай 40 дни от смъртта на мъжа й.

Припомняме, че приживе Евро явно показваше недолюбието си към законния й съпруг. Дълги години те живееха без развод под един покрив - всеки в своя собствена стая, с отделна кухичка, баня и тоалетна. Запознати разказват, че от омраза и ненавист един към друг двойката се разминала по коридорите на къщата си в Кокаляне, без дори да се поздравяват.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !