Тюйлери, Париж

Тюйлери, Париж Снимка: Гийом Лавру

Ергенът няма да се събуди сам за...

Невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни...

Борис Солтарийски се пропи

отпечатай новината

31.08.2012 15:15 | Видян 2425 пъти

Борис Солтарийски се пропи

Борис Солтарийски тотално се е пропил! За  да поддържа темпото на  ангажименти, на звездата на "Ку-ку бенд" му се налага да залага на различни стимуланти, съскат злите езици.

Хубавецът буквално е смазан от работа. Понякога той има по 5 участия седмично. За да е във форма, Солтарийски започвал с "повдигачите" още от обяд под формата на бири. Любимият му помощник за добро настроение и успешно участие пък била чашката с уиски. Борис редовно посягал към нея, за да се бори с умората и стреса, и все по-стремглаво попадал в плен на зависимостта. Близки и приятели вече следели поведението му изкъсо и внимавали за първи изблици на алкохолизъм.

"Не е нормално да се започва с пиенето още от обяд, но пък да е всяка вечер в дискотека и да не вкусва, също е притеснително. Важното е само да не минава границите на благоприличието", коментират от обкръжението на звездата.

На този етап нямало данни Солтарийски да злоупотребява с белия прах, може би защото Слави е издал ултиматум - който посегне към дрогата, си заминава от екипа. Трифонов издал това желязно правило още преди години, когато в балета му се чепеше Галя от "Сатен". Според мълвата Дългия научил, че танцьорката си пудри носа, и по тази причина тя скоротечно излетяла от екипа. След това била издадена заповед: който се друса - вън от шоуто!

Иначе покрай участията си по кръчмите Борето доста се е замогнал. Както съобщи седмичникът "Уикенд", той получава по 3000 лева на участие, от които си прибира 70%. Така надницата му на седмица стига до 15 бона.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !