Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Ани Салич става софиянка

отпечатай новината

31.08.2012 16:45 | Видян 5101 пъти

Ани Салич става софиянка

Водещата на „Би Ти Ви Новините" Ани Салич са премести от село Рударци в софийското си жилище на бул. "България". От месец насам Ани и съпругът й Бранко непрекъснато се карали с децата си -13-годишния Лазар и 7-годишната Хана, които нямали „интерес", както се изразявали, да живеят в любимото доскоро на семейството село Рударци.

"Все повече им се иска да се забавляват в столицата, да се срещат с повече хора, да ходят на кино в моловете. Затова си върнахме апартамента в София, който бяхме дали под в наем. Неприятно ми е, но това е", изплака болката си пред майка си Златка журналистката.

Новинарката недоволствала от избора на децата, които предпочитали задушните и замърсени столични улици вместо въздуха в малкото селце на 30 км от София. За съжаление трябва да последвам Лазар и Хана. Не мога да ги оставя сами. Макар че въздухът и водата в Рударци ми се отразяват много по-добре. Знаеш, страдам от спазматична кашлица, която наподобява астматични пристъпи. И с бъбреците не съм много добре", оплаквала се Салич и на екранната си партньорка Мариана Векилска. Колежката й се съгласила с нея, защото неведнъж ставала свидетел на тежките бъбречни кризи, които Ани получавала дори в службата. В такива дни тя водела информационните  емисии на инжекции, с които притъпявала болката. "Като беше малък, Лазар завърши първи клас в основното училище в селото. Тогава не се притесняваше да учи с циганетата, а сега и дума не можеш да му кажеш да забрави лицея в Горна баня. А сега и Хана ще учи там в първи клас", похвали се преди дни пред пред колегите си журналистката.

Преди да закупи апартамента на бул. "България", семейството на Салич било подпомогнато финансово от брат й Антон, който им дал пари за панелка в жк. "Люлин".

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !