Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Първа победа на Владимир Арабаджиев в International Formula Master

отпечатай новината

14.07.2008 14:11 | Видян 3980 пъти

Първа победа на Владимир Арабаджиев в International Formula Master

На пистата Ещорил в Португалия нашият пилот поведе още от старта и с поредица от най-бързи обиколки се откъсна напред. С безгрешно пилотиране в дългата дистанция от 24 обиколки Арабаджиев контролираше напълно съперниците си и в изцяло шампионски стил пресече победно финала.

След награждаването Владимир Арабаджиев сподели: “Много съм щастлив от тази първа победа в международния турнир. Успях да направя безгрешно състезание и искам да благодаря на отбора J.D. Motorsport, на спонсорите Globul, Victoria Group и BulIns и на семейството ми.”

Бизнес двойката Ветко и Маринeла Арабаджиеви бяха сред публиката в Ещорил и бурно аплодираха най-големия син в семейството след победния финал. Владимир Арабаджиев излезе на шеста позиция в най-престижния шампионат за подготовка на млади пилоти за Формула 1. Пловдивчанинът се състезава и във Formula Master Италия, където е начело в шампионата с три победи от 4 старта.

Следващият старт в International Formula Master е в Донингтън, Великобритания.

Досега най-доброто класиране на Владимир Арабаджиев в International Formula Master беше третото място във френския град По.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !