Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

4 години затвор за сина на Кристина Димитрова

отпечатай новината

02.09.2012 09:04 | Видян 4726 пъти

4 години затвор за сина на Кристина Димитрова

Кристина Димитрова отчаяно се опитва да замете под килима неприятната история, рушаща имиджа й, граден с години. Преди няколко месеца синът й Димитър бе арестуван в Германия и му бе повдигнато обвинение за източване на пари от банкомати, съпътствано с ловки кредитни измами. Неотдавна момчето е било осъдено, научи "Уикенд" от сигурен източник. Той ще лежи ефективно в затвора за цели 4 години

Скандалът с наследника на певицата гръмна миналото лято. Тогава Димитър бе внезапно арестуван с обвинение, че източва кредитни карти и участва в престъпна мрежа за отклоняване на чужди финансови средства. Бандата, в която момчето членувало, правила няколко десетки удара на седмица. Предполага се, че са източили стотици хиляди евро.

След задържането си близо 24 часа младежът криел от известната си родителка за инцидента, но по настояване на адвоката в крайна сметка информирал родителите си какво точно се е случило. Притеснената Кристина едва не припаднала на телефонната слушалка, като чула шокиращата история. Тя така и не била наясно с какво точно се занимава свидната й рожба зад граница.

Като любяща майка, Кристина била убедена, че момчето й е при свои приятели, които му помагат да развива собствен бизнес. Вярвала, че всички те се познават от София и че лесно са привикнали към немския режим и дисциплина. Митко редовно звънял по телефона и обяснявал, че се чувства прекрасно и всичко му е наред. Сексапилната певица не допускала дори за секунда, че синът й може да се занимава с кражби и измами. Тя дори не се замисляла как едно младо момче ще живее нашироко, въпреки че няма официална работа. Пред родителското тяло синът обяснявал, че работи "нещо с компютрите".

Затова и изненадата от внезапния му арест била пълна. Звездата на естрадата смятала, че наследникът й Димитър е задоволен финансово и едва ли би посегнал на чужда собственост, за да се облагодетелства. Тя отказвала да повярва, че момчето й е виновно и смятала, че е натопен.

По време на процеса младежът признал вината си, с което си издействал и по-лека присъда. Така големият син на естрадната певица се сдобил с ефективна присъда от близо 4 години в германски затвор. Той е бил въдворен в пандиза преди няколко месеца.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !