Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Пиян разчлени микрофона на Камелия

отпечатай новината

05.09.2012 12:30 | Видян 3343 пъти

Пиян разчлени микрофона на Камелия

Пиян чужденец счупи на две микрофона на фолкфурията Камелия .

Неприятната случка се разиграла по време на последното участие на певицата в дискотека в Студентски град. Подпийналият младеж безпроблемно пробил охраната на клуба, която пазела изпълнителката на "Пайнер" и изкопчил микрофона от ръцете на Камелия .

Когато купонът бил в разгара си, непознатото момче изскочило на сцената до Камелия и докато тя осъзнае какво се случва, инструментът бил счупен. "Просто се качи на сцената, някак незабелязан от охраната и директно ми дръпна микрофона и направо го разчлени", разказва за "Телеграф" горещата блондинка. След като направил грозната изцепка, младежът бил изкаран от охраната навън и се установило, че той е чужденец. "Не беше българин, а и беше толкова пиян, че нито да му се караш, нито да го биеш. Той от нищо нямаше да разбере. Каза, че искал да пеем в дует и затова така постъпил. Принципно нямаше никакъв проблем да пеем заедно и да се забавляваме. но можеше да ми каже, а не да ми чупи микрофона", продължава разказа си огън момичето на фолка.

Неприятният инцидент обаче не успял да помрачи настроението на изпълнителката. "Взех друг микрофон. Аз ходя с 12 музиканти с мен. Имаме 12 микрофона, така че бързо отреагирахме в тази ситуация. Аз пея на живо и това се потвърди и въпросната вечер, така че не ме интересува какъв е микрофонът, а е важно за мен да се чувам добре. Случката не попречи да продължим с купона, тъй като заведението бе пълно и хората бяха дошли да се забавляват заедно с мен", завърши с усмивка Камелия . Поради факта, че чужденецът е бил пиян, той не се е извинил, нито е предложил парично обезщетение на гласовитата блондинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !