Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Dj Дамян и Ваня: Правим секс по 10 пъти на ден

отпечатай новината

08.09.2012 09:00 | Видян 8612 пъти

Dj Дамян и Ваня: Правим секс по 10 пъти на ден

Помните ли първата си среща?

Дамян: Срещнахме се в доста труден и за двама ни период и това се отрази на връзката ни. Успяхме да се опознаем по-добре, да станем по-близки.
 

Обмисляли ли сте да се ожените?
 

Д.: Не, но нищо не се знае... С Ваня се шегуваме, че ще се оженим, когато станем на 70 години, за да увековечим нашата връзка.
 
Ваня: Мечтала съм в детските си години и съм била булка. Имам един брак зад гърба си, така че вече нямам подобни мечти. Ако много ми се прииска да бъда булка, ще се снимам в някой клип като такава.
 

А работите ли за дете?
 
В.: Засега нямаме такива планове. Дамян има две дъщери, а аз - син, така че това не ни е приоритет в момента.
 

Как върви сексуалният ви живот?
 
В.: Едва ли е по-различен от сексуалния живот на повечето хора.
 
Д.: Ееее, как го каза! Пожелавам на повечето хора да имат като нашия сексуален живот

В доста от песните ви се пее за секс.
 
Д.: Не съм съгласен, че сексът е основна тема в песните ни. Пеем също така за котета и други неща от живота. Стараем се да балансираме, като включваме в репертоара си както по-забавни парчета с хумористични текстове, така и по-тежки, по-стойностни неща. В последния ни сингъл „Пак ще те желая" се разказва за силната любов, което е различно от секса в най-натуралистичния му вид.
 
Какво не бихте си простили?

Д.: Със сигурност изневярата
 

Разделяли ли сте се?
 
Д.: По-скоро сме си почивали един от друг. Това лято Ваня ми се разсърди много сериозно за някаква глупост и замина за Пловдив за 3 дни, докато й мине.
 
В.: Изобщо не се скарахме за глупост. Заминах нарочно - реших да го оставя малко сам, за да види какво е без мен.
 
Причината не беше никак дребна. На Джулай морнинг Дамян не се прибра вкъщи. Сутринта се събудих и като видях, че го няма, започнах да звъня на всичките му телефони, но той не вдигаше. Притесних се ужасно много. Никога преди подобно нещо не му се беше случвало. Започнах да си мисля най-лошото... Запалих колата и докато стигна до плажа, какво ли не мина през главата ми. Отидох на мястото, където беше уговорката да се посрещне изгревът и какво да видя - той, милият, спи на един  шезлонг, явно препил. Много се ядосах,  понеже щях да полудея от притеснение...

Д.: За свое оправдание мога само да кажа, че цяло лято бях на строга диета и не близвах алкохол. Обаче на Джулая реших да си отпусна душата и ме хвана от много малко.
 

Кой е най-грозният слух, който сте чули за себе си?
 
В.: Бях чела в един жълт вестник, че съм била танцьорка на пилон в нощен  клуб и съм имала много богат любовник италианец... Дамян ме намерил именно в нощния клуб, докато съм танцувала по бельо - това е най-пресният ми спомен за грозен слух.

източник: Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !