12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Велислав Павлов и Башар Рахал в класация за „подценени актьори“

отпечатай новината

11.09.2012 10:00 | Видян 2066 пъти

Велислав Павлов и Башар Рахал в класация за „подценени актьори“

На 75-о място в класацията на imdb.com е Велислав Павлов, на 80-о – Башар Рахал и на 82-ро Христо Мицков. Те са в списъка за ролите си във филмите – „Непобедимите 2″, „Ледена смърт“ и „Окървавени хълмове“. Класацията на сайта е озаглавена “Престъпно подценени актьори” и в нея се изреждат 241 имена.

Трима българи намират своето място в класацията сред много американци. Единият е познатият у нас и в САЩ – Башар Рахал. Той е на 80 място в списъка за ролята си във филма “Ледена смърт”, където играе и Кейт Бекинсейл. Башар е руски пилот, който се включва в издирването на убиец в Антарктида. В България е познат от филма “Стъклен дом”.

Пет места преди него е актьорът Велислав Павлов. Забелязан е заради ролята си в “Непобедимите 2”. Във филма той си партнира с Жан-Клод ван Дам. Нашият актьор е терорист, който държи хора като роби в пещера. Преди екшъна Павлов стана известен у нас с ролята на Александър в сериала “Отплата”.

На 82 място в класацията е Христо Мицков. Той попада в списъка за ролята си във филма на ужасите от 2009 г. “Окървавени хълмове”.

В класацията попада и известният актьор Томас Арана, който се снима в българския филм “Мисия Лондон”, но е в списъка заради ролята си в “Гладиатор”.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !