Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мис Крокодил ненаситна - иска втора сватба в Италия

отпечатай новината

11.09.2012 13:15 | Видян 2017 пъти

Мис Крокодил ненаситна - иска втора сватба в Италия

Антония Петрова, по-известна като Мис Крокодил, иска от богатия си съпруг да я направи булка за втори път.
Милиардерът Александър Бередедин веднъж вече се охарчи, за да се оженят в Москва.
През това лято той я завел на почивка с кораб по италианското крайбрежие и си хванал белята - Мис Крокодил не спряла да мръкна колко било тъпо да се оженят в Русия, като в Италия е хем топло и красиво, хем пълно с известни личности, с които тя после може да се фука като се върне в бедната си родина. Така всички щели да й завиждат.

В предаването На кафе по Нова телевизия Антония не спря да се хвали до колко звезди тя успяла да се отърка по време на ваканцията. Мис България 2009 твърди, че почивала редом до Моника Белучи, Доменико Долче и Стефано Габана в курорта Таормина. Тя се опита да кокетничи, обяснявайки, че италианците не спирали да флиртуват с нея и Александър трябвало да я варди през цялото време.
 
Тя сподели, че с Александър са станали още по-привързани след почивката си в Италия. И не коментира твърдението на Гала, че мъжете у нас като вземат брачно свидетелство, все едно вземат нотариален акт. “Аз нямам брачен договор, имаме си пълно доверие. С Александър не сме говорили по тези неща”, каза миската и допълни, че е избрала тази тема, за да пише дисертация като юристка.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !