Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ути Бъчваров пребит от цигани

отпечатай новината

13.09.2012 10:15 | Видян 3053 пъти

Ути Бъчваров пребит от цигани

Ути Бъчваров, известен ловец и още по-известен тв водещ тръгнал да се разправя с цигани, които бил пазарил да ремонтират негов имот. "Те ги напердашили, ама зверски", разказаха Иван и Андрей на Кеворк Кеворкян. Шоумените може би щяло да умишлено не споменаха името на Ути Бъчваров и оставиха тв аудиторията да тъне в догадки кой е човекът.

Проучване на "Всеки ден" установи, че става въпрос за техния близък приятел и колега Ути Бъчваров. Иван и Андрей за кратко бяха съдружници с водещия на "Вкусно" и Нико Тупарев във вече фалиралото заведение "Порно" под столичния Сатиричен театър.

Инцидентът се разиграл в котелското село Медвен миналото лято, откъдето е коренът на актьора кулинар. Самият Ути се появил в малкото населено място с доброто намерение да постегне селската си къща, където да идва през почивните дни. Набързо се спазарил група строители от ромски произход, които да се захванат с ремонтните работи, дал и прилично капаро.

Минали няколко седмици и шоуменът отново пристигнал, за да инспектира докъде са стигнали майсторите. Оказало се, че по възстановителните дейности не е пипнато почти нищо. Бъчваров намерил пишман дюлгерите и им вдигнал лют скандал. Скоро разпрата се разрастнала и придобила драстични размери. Щом видял, че работата става напечена, гневният Ути отишъл до джипа и грабнал ловната си пушка за респект. Циганите обаче вкупом му скочили и за нула време го набили  жестоко, а  оръжието му било отнето. Като по чудо не се е стигнало до стрелбата.

Разпрата била преустановена след сигнала на комшии, които веднага се обадили в полицията. Дошлата на място патрулка успяла да измъкне от полесражението окървавения Ути Бъчваров. Той бил транспортиран в близката поликлиника жестоко пребит, където му оказали първа медицинска помощ. Бъчваров мислел да съди ромите, но впоследствие се отказал да влиза в съдебна битка с тях - струвало му се безсмислено.

Пред "Всеки ден" Ути в дота странно състояние на духа коментира, че  ако въобще това се е случило някога, му е под достойнството да се оплаква или разказва. "Дали това е вярно или не, как точно се е случило, си е лично моя работа и не искам да влизам в никакви подробности. Оставете ме на мира и не се занимавайте с мен и с моите преживявания с роми или цигани" каза още известният готвач и рибар. Той сподели, че ако някой е разказвал някаква история за него, не е постъпил правилно и не му е влизало в работата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !