Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Златка тормози Патрашкова във ВИП Брадър

отпечатай новината

13.09.2012 14:30 | Видян 4293 пъти

Златка тормози Патрашкова във ВИП Брадър

Скандали и сензационни разкрития се очакват в новия ВИП Брадър, който стартира в неделя. Целенасочено са подбрани хора, които физически не се понасят, коментират днес медиите. Черната Златка и Багата, например, ще дразнят до смърт журналистката Кристина Патрашкова.
"Съсредоточихме се върху избора на известни хора със силни характери и на различни възрасти" - обясни Нико Тупарев. Той много се вълнувал как един мъж в критическа възраст щял да реагира на съблазнителна млада жена край него. В същото време обаче, всеки има едно на ум, че камерите виждат всичко и че поведението му може да се окаже съдбоносно.

Нико заяви, че претенциите на българските звезди били къде-къде по-големи от тези на световните. Една от родните красавици дори поискала камерата да снима само левия й профил, друга заявила, че нямат право да я показват без грим.

В същото време, Памела Андерсън поискала единствено да има отделна тоалетна. По този начин станало безпощадно ясно колко по-скромна е една истинска звезда.

В къщата влизат и три домашни любимеца - две кучета и едно прасе, но още не е ясно чии са. Ясно е само, че прасето не е на Любен Дилов, каза другият продуцент Радо Тушев.

Нико Тупарев опроверга твърдението, че хонорарът на Памела бил 311 хиляди лева. От два дни в социалните мрежи българите протестират срещу плащането на толкова пари на 45 годишната фльорца, докато българите гладуват и държавата не може да помогне на тежко болни деца. Нико побърза да съобщи, че хонорарът на застаряващата спасителка бил много по-нисък.

Пушачите отказали да излизат извън къщата, както е според новия закон. Така че, ще го нарушават и ще димят  на закрито. В първите две седмици шоуто ще върви всеки ден от 20 часа по Нова ТВ. 15 минути преди полунощ пък ще започва втора версия. През извънредните емисии през деня Алекс Сърчаджиева ще разказва какво се е случило в къщата в периодите, когато зрителите не можели да гледат.

Номинациите за изгонване ще са в понеделник и сряда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !