Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Коцето: Щях да спечеля и Сървайвър

отпечатай новината

17.09.2012 09:57 | Видян 6010 пъти | Гласували 3

Коцето: Щях да спечеля и Сървайвър

Константин е сред най-популярните поп-фолк певци в България. Като дете започва да се занимава със спорт и завършва специалното училище на Левски-Спартак.

В музикалното поприще започва да навлиза през 90-те години. През 2006 година той стана победител в първото издание на ВИП Брадър в България. Коцето се пребори с единадесет звездни конкуренти, сред които беше и неговата бивша приятелка Райна.

Така спечели голямата награда от 50 000 лева. На 17 септември 2010 г. изпълнителят вдигна пищна сватба и се ожени за Надежда Стоянова, а през ноември същата година му се роди момиченце на име Мариана.

Само преди месец  звездното семейство кръсти дъщеричката си в Драгалевския манастир край София. Вестник Супер 19' публикува ексклузивно интервю с него, което препечатваме.


Ще гледаш ли новия сезон на ВИП Брадър?

Да, ще хвърлям по едно око, интересно е вътре какво ще случи и как ще заживеят тези 17 съквартиранти. Тази година влиза и международна звезда и мисля, че това ще засили любопитството на зрителите. Всички са гледали досега Памела Андерсън само от сериите на Спасители на плажа, сега тя ще заживее с родните звезди и ще видим как ще се държи с тях.

Лично аз пазя само хубави спомени от участието си. Според представителите на холандската компания Ендемол, която държи правата на Биг Брадър по цял свят, аз съм победителят с най-категоричен резултат в историята на играта. Иначе идеята й е винаги накрая да останат двама, като се изкарат негативите на по-добрия и позитивите на по-слабия, за да се изравнят симпатиите на зрителите и да има по-сериозно гласуване. 339 хиляди гласуваха за мен.

И това са само тези, които са ме подкрепили с есемеси, а не всички, които са ми симпатизирали. Като чувам колко гласуват на избори – това е вот като за 10 процента от местата в парламента. Много неща вече бях изживял до този момент – и признания, и най-високите отличия, мислех, че няма какво повече да ме развълнува, но този ВИП Брадър ми донесе наистина силна емоция.

Защо влезе в Къщата?

Търсех нови запознанства. Исках по някакъв начин да се почувствам по-различно, защото това обогатява. Дава ти нов прозорец, през който да гледаш. Човек трябва непрекъснато да експериментира, да се поставя във всякакви ситуации и да изследва себе си. ВИП Брадър е социален експеримент. Хубаво е човек да се опознае в такова положение.

В никакъв случай обаче не трябва да влиза там, ако е известен и играе измислен образ пред хората. Когато човек играе, къщата не е мястото, където може да продължи да го прави. Много е лесно за половин час да сложиш маската, но трудно е 24 часа да я държиш.

Ние видяхме такива хора, които направиха грешката да влязат. Видяхме Галя от Каризма в една друга светлина. Аз прецених, че няма какво да крия. Винаги във всички интервюта и изяви съм показвал себе си.

Друг е моментът, че съм завършил спортното училище на Левски и това ти дава някаква основа да си контактен и да се разбираш с много хора. Мен не ме притесняваше обстановката.


Кое беше най-интересното нещо, което ти се случи вътре?

Самото преживяване да живея в Къщата най-много си заслужаваше. Иначе съхраних много приятелства от престоя ми в тв риалити.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !